Prima Pagina | Amenajari gradina | Gazon | Flori de apartament | Contact

Masina de tuns gazon, masini de tuns iarba

Cum alegi masina de tuns iarba?

masina taiare gazon In magazinele de specialitate puteti gasi o mare varietate de unelte si scule pentru gradina. Stiti cum sa le alegeti? Ce trebuie sa stiti cand cumparati o masina de tuns iarba? Pare a fi o chestiune simpla, dar totusi...
Inainte sa luati o decizie, cititi cu atentie.


Gradina se afla pe o suprafata dreapta, intinsa?
Gazonul este semanat pe suprafete cu forme regulate? (dreptunghi, triunghi, cerc, etc) Pentru astfel de gradini puteti alege masini de tuns iarba cu motor propriu (pe benzina).

masina tuns gazon Daca gradina voastra are pante, forme neregulate si, in plus, mai sunt pietre strecurate in gazon, mai bine alegeti o masina electrica.

Masinile cu motor propriu sunt economicoase, dar sunt mai grele, asadar sunt mai greu de manipulat. Si daca va trebui sa faceti manevre multe va va fi greu. In plus, masinile cu motor sunt mai sensibile.

masina tuns gazon Alegeti o masina de tuns care are posibilitatea de a regla inaltimea tunderii gazonului. Dupa ce ati semanat gazonul este indicat ca taierea lui sa nu fie facuta foarte aproape de radacina. Riscati sa-l smulgeti din radacina.

Alegeti o masina de calitate, a unei marci cunoscute. Ganditi-va ca faceti o investitie pe termen lung. Nu e cazul sa faceti economie.

Daca gradina voastra are o suprafata mare, masina este bine sa aiba sac propriu pentru a strange iarba taiata. Va va scuti de o munca in plus.

Acestea sunt doar cateva sugestii pe care noi vi le-am propus. Puteti sa ne impartasiti si voi din experientele voastre, scriindu-ne un email la contact[@]egradinar.ro


eGradinar on Facebook